2024

Tur nr 141

søndag 24. Marts klokken 9 tager vi færgen til Sverige, Merete, Fie, Anna og Michael kører afsted i meretes lille up . Bilen er godt pakket.

Vi når frem til huset klokken 12.00

Resten af dagen går med at nusse lidt rundt i huset. Vi spiste frokost og aftensmaden bestod af Fabbes fars velkendte pasta ret.

Mandag den 25 marts tager vi til eksjø for at spise frokost på Stadshotellet, vi kører til Vetlanda for at kigge på et nyt komfur.

Sidst på dagen bliver michael hentet af havemanden Martin og de henter i fællesskab et nyt komfur i Elgiganten - pris 8000 svenske.

Den svenske krone står i 65 øre.

Merete giver er tilskud på 2000 kr.

Mandag aften ser vi fjernsyn - til verdens ende.

Tirsdag tager vi til Vetlanda for at gå på loppemarked hos Erikshjälpen - vi kører retur til huset og slapper og det sner lidt.

Onsdag skinner solen og vi får hjemmebagte boller, der bliver revet blade i haven og klokken 12.30 kører vi igen til Eksjø for at spise fisk og kyllingelår eller hvad man nu kan kalde det.

Vi køber lidt kanebullar med hjem og hygger lidt i haven.

Merete sorterer billeder som ikke bliver til det helt store.

Torsdag den 28 - skærtorsdag rengøre vi huset og aflevere skrald på Melby. Klokken 11.40 når vi færgen hjem til Danmark - i morgen skal vi hente august i lufthavnen da han kommer hjem efter 3 måneders rejse - vi glæder os

Næste
Næste

2023